300246 Rød Hjertekage (1)

Fine tørkager i konditorkvalitet

Tørkager fra Bæchs Conditori er konditorkager lavet med gode råvarer og altid med omhu og respekt for den gode danske smag.

Tørkager kan serveres til alle anledninger og skal kagen nydes på farten er det nemt og hygiejnisk med de enkelt indpakkede kager.

Stort udvalg af frosne tørkager – klar til servering efter optøning

Vores udvalg af tørkager indeholder alle de fristende klassikere som Romkugler, Træstammer og Kransekagestykker, men også lækkerier som Lemon Marengs og Muffin Tripple Chocolate. Find de tørkager der frister dig og dine gæster, og bestil dem direkte hos din grossist. Tø op og server til mødet, på buffeten, to-go, til salgsmontren eller blot som den søde fristelse til kaffen.

Alle vores tørkager er produceret i Danmark ved Mariager Fjord af stolte bagere og konditorer, der trækker på generationers kagehåndværk. Vi bruger de bedste råvarer til udvikling af vores tørkager, så de passer til din og dine gæsters smag. Med vores historie, der rækker helt tilbage til 1878, så tør vi godt garantere, at vores fristende tørkager vil leve op til forventningerne.

Frisk fra frost og nemme at anrette – uanset hvor og hvornår de skal nydes.