Kager I Disk Intro

En lille luksus med stor betydning

Ægte konditorkager kan være komplicerede at fremstille. De kræver meget tid, mange råvarer og en hulens masse ekspertise, hvis de skal blive velsmagende og præsentable. Og hvem har tiden til det?

Bæchs Café Konditoriet er et koncept til dig, der driver din egen café med god kaffe, gode kager og masser af god stemning. Og til dig, der måske kæmper med tid og nok personale.

Bæchs Café Konditoriet er for dig, som caféejer en hverdagsluksus og håndsrækning af færdigtilberedte kager og desserter, som du kan servere frisk fra frost.

Bæchs Café Konditoriet - En skattekiste af Kager & Desserter
Kager I Disk 3

Dansk smag – Dansk produceret – fremtidens kager
Bæchs Café Konditoriet er 100% dansk producerede kager og desserter. Smagene er danske og opskrifterne tager udgangspunkt i autentiske, danske klassikere, med et eksklusivt tvist af fremtidens konditori.

Kagerne er lavet i hånden og produktionen foregår som i et konditori. Alle kager produceres med stor omhu og respekt for det gode håndværk af vores egne bagere og konditorer.

Men hvad betyder det for dig, at kagerne er danske?
Udover at vi selvfølgelig har fokus på danske smage, danske traditioner og dansk håndværk, så er det værd at bemærke, at produktionen i Hobro betyder kortere transport til dig og dermed hurtigere levering. Og så står vores salgskonsulenter altid til rådighed for dig og din café.

Café Konditoriet sortiment
Cookies I Disk

Din café – dine egne signaturkager
Som caféejer har du helt sikkert et ønske om at have en tydelig profil. Det er ikke ligegyldigt hvad man serverer, ligesom indretningen bare skal spille. Alle kager og desserter i Bæchs Café Konditoriets sortiment er serveringsklare, som de er, men hvis du har lyst, giver det rigtig god mening, at give kagerne dit eget personlige touch med pynt, der understøtter kagerne, og som du ved vil tiltale lige præcis dine gæster.

Husk! Det første vi spiser med, er øjnene
Er de lækre? Ser de godt ud? Er de interessante? Er de Instavenlige? Passer de til caféens udtryk? Det er bare nogle af de spørgsmål enhver cafégæst stiller sig selv bevidst eller ubevidst. Derfor gælder det altid om at imødekomme gæsternes behov uanset hvilke - og husk at smukke kager smager bedst.

Café Konditoriet sortiment

Det handler om iscenesættelse

Skab din egen signatur og profil på din cafés kagekort. Vi har gjort
forarbejdet og lavet kagerne, så du bare skal iscenesætte og pynte
dem som du har lyst, tid og overskud til og som det passer til din café.

Produktsortiment

Inspiration til nem og enkel variation
Til hver kage får du et par nemme, afprøvede idéer til enkel afpyntning.
Brug dem, eller brug din egen fantasi, til at skabe noget særligt.

Nemt at bruge for alle i caféen
Til de enkelte kager findes ­anvisning til optøning og håndtering. Let at gå til.

Inspiration til din næste servering

Vi er klar til at hjælpe

Hvis du mangler inspiration, så husk at vores salgskonsulenter altid er klar til at råde og vejlede. Spørg endelig. De er kompetente og har masser af erfaring at øse af.
Og de giver dig gerne personlige rådgivning til, hvordan du nemt og sikkert kan blive endnu bedre til det med kager.

Skriv eller ring – vi er klar!