Med Bæchs Snurrer er hver bid en oplevelse

Snurrerne fra Bæchs Conditori er ikke bare dej og fyld - de er kulinariske mesterværker, hvor fyldet skaber smagsmagi i hver bid. Hver snurre består af nøje udvalgte ingredienser og vores helt egen unikke signaturdej, som både omfavner smag og tekstur. 

EZ 15 11 22 Bæchs 10635

Snurrer - håndlavede mesterværker

Snurrer fra Bæchs Conditori er håndlavede mesterværker, skabt med dedikation og passion. Det ultimative bagerhåndværk, der sætter standarden for kager af høj kvalitet.

Snurrer fra Bæchs er bagt med vores unikke signaturdej, der giver snurrerne deres helt egen karakteristiske smag og kant. De forbliver saftige, luftige og du får en smagfuld krumme - ikke bare en lækkerbid, men en sand kulinarisk smagsoplevelse.

Smagen i Bæchs snurrer ligger både i dejen og i fyldet, således at der i hver bid er en eksplosion af lækker smag, hvad end det er vores kanel, pistacie, kardemomme, marcipan eller brunsvigersnurrer. 

Velkommen til en smagsoplevelse, der er drevet af passion, videnskab og ikke mindst bagerhåndværk. 

Se med her
Snurre Dej 2

Håndsnoet signaturdej og ekstra fyld

Vores signaturdej er hjertet i vores snurrer, og den er ikke som nogen anden. Omhyggeligt foldet af hele 3 lag bløddej, som er luftig og saftig. Men det stopper ikke her.

For at fuldende smagsoplevelsen har vi tilføjet ekstra fyld af ikke kun ét, men to skønne lag af remonce, fordelt på hele dejen.

Dette er vores lille hemmelighed, der giver vores snurrer deres karakteristiske smag og kant. Hver enkelt snurre er nænsomt snoet i hånden af vores stolte bagere, der er dedikerede til at levere en fantastisk smagsoplevelse hver eneste gang.

Når du tager en bid af vores snurrer oplever og smager du forskellen - nyd dem enten som de er eller lune.

Se med her

Her finder du alle vores luftige og saftige snurrer

EZ 15 11 22 Bæchs 10617

Den grønne omstilling i bageriet ved Bæchs Conditori

Hos Bæchs Conditori vægter vi ansvarlighed og bæredygtighed i vores produktion højt. Derfor er vi i fuld gang med en grøn omstilling af fabrikken med fokus på anvendelsen af el i produktionen. Vores nye el-ovne er installeret i foråret 2023, og tiltagene viser positive resultater på både afbagning af kager samt effekt på CO2-reduktion. Derfor fortsætter vi med den løbende udskiftning af gasovne til el-ovne hen over de kommende år.

Hver gang en Bæchs snurre bliver sat frem i disken, er disse bagt på ansvarlig vis i de nye el-ovne med en lav CO2 udledning. Derfor bidrager du og din virksomhed i den grønne omstilling når I vælger snurrerne fra Bæchs Conditori.

Læs mere om Bæchs bæredygtige tiltag
Snurrer Familiefoto 3

Dansk produceret med omhu og respekt for den danske smag

Bæchs håndværksmæssige erfaring og traditioner stammer helt tilbage fra grundlæggelsen i Hobro i 1878, og det er stadig her de klassiske danske konditorkager og nye søde fristelser kreeres, formes og pakkes af uddannede bagere. 

Som med hele sortimentet ved Bæchs Conditori, er snurrerne bagt på et højt ambitionsniveau med øje for traditionerne, kvalitet og danske råvarer - faktisk er hele 45% af alle de råvarer vi anvender på Bæchs Conditori dansk produceret. 

Find mere om Bæchs historie her