Snurrer Familiefoto 3

Håndsnoet kærlighed & duften af hjemmebag

Snurrer fra Bæchs er altid håndlavede mesterværker skabt med dedikation og passion. Vores snurrer består af nøje udvalgte ingredienser og vores unikke signaturdej er hjertet i vores snurrer. Omhyggeligt foldet af hele 3 lag bløddej, som er luftig og saftig. For at fuldende smagsoplevelsen, har vi tilføjet ekstra fyld af ikke kun ét, men 2 skønne lag af remonce. Dette er vores lille hemmelighed, der giver vores snurrer deres karakteristiske smag og kant. Hver enkelt snurre er nænsomt og unikt håndsnoet i hånden af vores stolte bagere, der er dedikerede til at levere en fantastisk smagsoplevelse hver eneste gang. Det er dansk håndværk.

Hele vores sortiment af bløddejskager fås frisk fra frost - kan spises som de er, efter optøning, og kan også lunes lidt i ovn, Airfryer eller Merrychef. Tilbyd dine gæster/kunder en uforglemmelig smagsoplevelse, der vækker minder om hjemlig hygge.

Prøv også vores dejlige Bedstemorkringle - en skøn bløddejskringle med et lækkert fyld af remonce og creme, håndflettet af vores stolte bagere - fint pyntet med et drys sukker og nødder. Tø op, lun evt. lidt i ovnen og server til kaffen.

Velbekomme!

En smagsoplevelse bid for bid - klik her