Lækker romkugle, hvor smagen af rom er fint afbalanceret med de øvrige råvarer og trillet i krymmel med dejlig kakaosmag.

Varenummer: 306060

Næringsindhold

Næringsindhold pr 100g
Energi 426 kcal/1782 kJ
Fedt 21 g
- heraf mættede fedtsyrer 8,0 g
Kulhydrater 54 g
- heraf sukkerarter 39 g
Kostfibre 2,3 g
Protein 4,7 g
Salt 0,54 g

Ingredienser

Sukker, HVEDEMEL, Vegetabilsk olie (palmeolie, rapsolie, solsikkeolie, kokosolie), ÆG, Kakaopulver, Glukose-fructosesirup, Vegetabilsk fedtstof (palmeolie (helt hærdet), palmekerneolie (helt hærdet), kokosolie, palmeolie, rapsolie (helt hærdet)), Vand, HASSELNØDDER, Abrikoskerner, Modificeret stivelse, Brun farin, Æbler, SKUMMETMÆLK, Stivelse (kartoffel, ris, majs, HVEDE), Dextrose, Kokos, Rabarber, Gulerødder, Banan, Hindbær, SMØR, Fedtfattig kakaopulver, Kakaomasse, Ananas, Salt, Fugtighedsbevarende middel (E422, E420), MANDLER, Emulgator (E322 (SOJA)), Vallepulver (fra MÆLK), HAVREGRYN, Laktoserig proteinreduceret vallepulver (af MÆLK), HVEDEGLUTEN, Gær, VALNØDDER, Abrikoser(tørrede), Aromaer, Kakaosmør, GRAHAMSHVEDEMEL, Rosiner, Honning, Farvestof (E120, E100), Majsmel, kanel, MÆLKESUKKER, Spiritus (Jamaica rom), Frugtpure (Appelsin), Overfladebehandlingsmiddel (E904, E901), Maltodextrin, Kardemomme, FLØDE (33% fedt), Koncentrat (rødbede juice, græskar, gulerod), citrus fibre, Naturlig kaffekoncentrat, SMØROLIE, Vanilje, Melbehandlingsmiddel (E300, E920), Knust vaniljestang, MÆLKEPROTEIN, Vanilje ekstrakt, Malt (HVEDE).Kan indeholde spor af pistacienød

Allergener

Liste over ting der kan påvirke mennesker i negativ retning, hvis de har allergi

Indeholder

  • Æg
  • Mælk
  • Hasselnød
  • Hvede (glutenholdigt korn)
  • Mandler
  • Valnød
  • Soja
  • Glutenholdigt korn
  • Nødder

Kan indeholde spor af

  • Pistacienød

Størrelse og antal

Palle

  • Dybde 120 cm
  • Totalvægt 386,19 kg
  • Højde 122,40 cm
  • Bredde 80 cm

Indpakning

  • Dybde 336 mm
  • Højde 72 mm
  • Bredde 224 mm
  • Netto 24 stk.
  • Nettovægt 2040 g
  • Totalvægt 2189 g

Sidst opdateret 2020-02-21