Dansk konditori siden 1878

I mere end 140 år har Bæchs Conditori ved Mariager Fjord forsødet danskernes tilværelse med de fineste konditorkager og desserter. Dengang som nu får vi kageglade hjerter til at smelte.

Med en historie, der går helt tilbage til 1878, mestrer Bæchs Conditori konditorhåndværket til perfektion. Gennem generationer har vores stolte bagere og konditorer udviklet håndværket og kreeret mange klassikere og nye desserter – altid med omhu og respekt for den gode danske smag.

Dengang som nu begynder det hele med gode råvarer, der udvælges, æltes og formes af dygtige bagere og konditorer. Hænder har vi mange af, og vi værner om at samle, pynte og pakke kageoplevelserne omhyggeligt hver eneste gang. Se her et lille udvalg af spændende videoer fra vores produktion.

I dag er tid en kostbar ingrediens. Kagerne skal ikke bare være lækre. De skal også være lette at gå til. Hele vores sortiment fås frisk fra frost og rækker lige fra mundrette stykker til udskårne kager – og hele kager, som du hurtigt kan give et personligt touch.

Signaturkager eller særlige anledninger?
Vil du gå helt nye veje i dit sortiment? Hos Bæchs Conditori samarbejder vi gerne om helt nye koncepter, desserter og kager udviklet specielt til dine kunders eller gæsters smag.


Bæchs Conditori
Lige til at friste


Bæchs Conditori blev grundlagt i Hobro ved Mariager Fjord i 1878.
Og det er stadig her, de klassiske danske konditorkager og nye søde fristelser kreeres, formes og pakkes.

Altid frisk fra frost.

Bæchs Conditori er i dag et selvstændigt selskab i ODENSE Gruppen

ODENSE Gruppen består af Odense Marcipan A/S, Bæchs Conditori A/S, IGOS A/S og Frödinge Mejeri AB, beliggende hhv. i Odense, Hobro, Hedehusene og i Sverige.

Vi opererer med 4 brands - ODENSE * BÆCHS * IGOS * FRÖDINGE - og er leverandør af kvalitetsprodukter indenfor kager, desserter, konfekture og frugtfyldninger. ODENSE Gruppen er en del af Orkla, som er Nordens største producent af mærkevarer.