Om Bæchs Conditori

Smagen af omhu – serveret på et øjeblik

Med en konditorhistorie, der går helt tilbage til 1878, er vi aldrig i tvivl: Konditorkager og desserter skal laves med en omhu, der både kan ses og smages. Nu om stunder skal de også være lette at gå til - og det er netop vores speciale i konditoriet, der stadig har hjemme i det nordlige Danmark.

Hos Bæchs Conditori har vi gennem flere generationer af bagere og konditorer været stolte håndværkere, der får os til at gøre os ekstra umage - også i dag. De søde øjeblikke skal være præcis lige så himmelske som dem, vores gæster fik blandt klirrende kopper og kagegafler på det oprindelige konditori i Hobro.

Og den oplevelse pakker vi omhyggeligt med i æsken hver eneste gang, vi sender en kage af sted fra konditoriet i det nordjyske.

Så sødt, så frisk - så enkelt

Men hvordan kan vi både holde fast i konditorstoltheden - og få friske kager og desserter frem til hele Norden hver dag? Jo, her er opskriften ganske enkel:

Det begynder med gode råvarer. Dem vælger, ælter og behandler vi på bedste konditorvis - bare i større portioner.

Hænder har vi mange af. For selv om maskinerne gør det hårde arbejde, er det hænder, der omhyggeligt samler og former, pynter og pakker.

Så snart en kage eller dessert er færdig, tager fryseren imod. Det bevarer friskheden - helt til den bliver tøet op og serveret.

Lige til at gå til

For mange af vores kunder er tid blevet den mest kostbare ingrediens. Kagerne skal ikke bare være lækre. De skal også være lette at gå til. Derfor rækker sortimentet lige fra de mundrette stykker til udskårne kager - og hele kager, du hurtigt kan give et personligt touch med pynt før servering.

Kager kan også rykke din forretning

Selvom vi er et af Danmarks ældste konditorier, er vi ikke for gamle til at tænke nyt. Og det gør vi gerne sammen med vores kunder.

Det kan være i form af en ny kage – eller et twist til en klassiker. Årets sæsoner og begivenheder fejrer vi også med nye fristelser til den søde tand.

Vil du gå helt nye veje i dit sortiment, samarbejder vi gerne tæt om helt nye koncepter. Søde sager udviklet, pakket og præsenteret til netop dit publikum og din forretning.

 

BÆCHS CONDITORI A/S blev grundlagt i Hobro i 1878 som bageri og konditori for byens borgere. I 1996 flyttede vi til endnu større lokaler, hvor vi nu har plads til at bage vores kræsne konditorsortiment til hele Norden. Leveret frisk og færdigt - fra frost.

Siden 2005 har vi været en del af Orkla, som i Danmark bl.a. også ejer Odense Marcipan A/S.